Samana

Samana

Aan de Noordkant van het eiland Dominicaanse Republiek ligt het schiereiland Samana. Dit eiland behoort tot de mooiste plekken uit de Carribean. Op dit schiereiland vind je prachtige baaien en prachtige zandstranden. Het schiereiland is niet druk bevolkt en behoort tot de weinige plekken van de Dominicaanse Republiek waar je nog verlaten stranden vind.

Het stadcentrum van Samana heeft ruim vijftigduizend inwoners en is een echte bezienswaardigheid. Aan de rand van deze stad bevind zich de boulevard met erg gezellige winkels en uitgaangsgelegenheden. Een bezoek aan de markt van Samana is zeker de moeite waard.Samana is de ideale bestemming wanneer je eens op een echt onbewoond eiland wilt vertroeven. Vanaf dit eiland kun je op loopafstand naar het eiland Caya Linares.

Het schiereiland Samana heeft naast de gelijkwaardige stad ook de plaats Las Terranas. Deze plaatst ligt aan de noordkant van het eiland. Langs het strand vind je een aantal luxe resorts langs het lange uitgerekte zandstrand.

Weer Dominicaanse Republiek

Top 8 reisaanbieders

Advertentie

Verdere vakantietips