Punta Cana

Punta Cana

Punta Cana is een plaats welke gelegen is aan de oostkant van het land Dominicaanse Republiek. Deze stad is gelegen in de provincie La Altagracia en is erg populair onder het toerisme. De naam Cana is afgeleid van de vele tropische palmbomen welke in het gebied aanwezig zijn.

De stad Punta Cana behoort tot de mooiste plaatsen van de Dominicaanse Republiek. De voornaamste trekpleister van de stad zijn de mooite witte stranden. Het landschap bestaat uit palmboven, rotsgrond en olijfbomen. Het mooie heldere water zorgt voor vele duik mogelijkheden. Deze stad is de ideale vakantiebestemming voor de vakantieganger die van strand en watersport houdt. Nabij het strand vind je een prachtige boulevard met allerlei gezellige souvenirwinkels. De boulevard is ook de plek waar elke nacht veel te beleven is. Gezamelijk met de lokale bevolking is het elke nacht tot in de late uurtjes feest. Je vind hier diverse uitgaansgelegenheden en restaurants.

Langs de kustlijn van Punta Cana vind je de mooiste resorts van het land. Door de mooiste omgeving wordt het aantal hotels en resorts alleen maar groter. Ideaal voor toeristen is dat de stad makkelijk toegankelijk is. De luchthaven bevind zich namelijk op enkele kilometers van Punta Cana waardoor je geen lange busreis hoeft ondergaan.

 

 

 

Weer Dominicaanse Republiek

Top 8 reisaanbieders

Advertentie

Verdere vakantietips